• Vizelet inkontinencia kezeléshez – Pelvifine gátizom elektrostimulátor, Vizelet inkontinencia kezeléshez – Pelvifine gátizom elektrostimulátor, intimtornához gátizomtréner

  A Pelvifine inkontinencia kezelő készülék szondával, TENS/EMS technológiával

  Díjtalan házhoz szállítással!

  Modern neuromuszkuláris elektrostimulátor hüvelybe helyezhető szonda segítségével közvetlenül stimulálja a gátizmokat. 

  A készülék használatával megszüntethető a stressz inkontinencia és a késztetéses inkontinencia. Pelvifine készülék rendszeres alkalmazása stabilizálja vagy megszünteti a hólyagsérvet, végbélsérvet és az enyhe fokú méhsüllyedést, méhelőesést.

  Lazítja a spasztikus (görcsös) gátizmokat ezáltal a vaginizmus és a fájdalmas szexuális együttlét kezelésére ideális választás.

  A nők optimális gáti egészségének megőrzésére, a meggyengült gátizom működés helyreállítására használható orvostechnikai eszköz.

  Hatása gyorsan érezhető, biztonságos.

  12 hét alatt megváltozik az élete.

  Különösen azoknak javasolt, akik szeretnék megoldani a gátizom gyengeségből adódó problémáikat, de nem tudják, nem képesek végezni a gátizomtornát, a gátizom erősítő  gyakorlatokat.

 • aranyér, végbélsérv, méhelőesés,Intimtorna téner, gátizomtréner, Intimtornához Biofeedback Gátizom tréner, enterococcus sp okozta húgyúti gyulladás, Escherichia coli baktériumok okozta fertőzés, inkontinencia, hólyaghurut, gátizomtréner használati utasítás biofeedback gátizomtréner, intimtornához gátizomtréner enterococcus sp okozta húgyúti gyulladás, Escherichia coli baktériumok okozta fertőzés, inkontinencia, hólyaghurut,

  Vizelet inkontinencia kezelésére alkalmas medenceizom/gátizom tréner készülék

  Szakszerű segítség az intim területek tornáját végző hölgyeknek. A biofeedback módszerrel működő szenzoros szonda segítségével hatásosabb lesz a gátizom torna. Fájdalommentes, könnyen használható módszer, fejleszti a gátizom erejét és méri a fejlődést. A készülék ára magába foglalja a pneumatikus szondát is.

  Díjtalan áru szállítás!

Cím

Go to Top